Våre tjenester

Elektriker Vestfold

ELEKTRIKER

Vi utfører elektroinstallasjoner for både store og små bedrifter og næringsdrivende. Vi påtar oss også oppdrag for privatpersoner og landbruk. Fagkunnskap setter vi alltid høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger som er lovpålagt. Arbeidet vi utfører skal alltid bestå av solid arbeid og et godt håndverk. Når jobben er utført skal det gjennomlyse av kvalitet i alle ledd.

Bilde av elbillading - Elektriker - Nordre Jarlsberg Elektro

ELBIL-LADING

Elbilforeningen anbefaler at du installerer en hjemmeladeboks (også kalt «hjemmelader») der du lader til vanlig. Med en ladeboks vil du nemlig lade både sikrere og  raskere enn hvis du lader med vanlig stikkontakt. Det er fordi ladebokser er laget spesielt for elbil.

Vi i Nordre Jarlsberg Elektro hjelper deg med riktig installasjon av elbilladeren, slik at du trygt kan bruke denne. Se også denne fra DEFA for borettslag

shutterstock_788656519

BELYSNING

Nordre Jarlsberg Elektro tilbyr et bredt utvalg innen belysning og belysningsforslag. Vi har lang erfaring innen belysning av hjemmet, uteplassen og gårdsområdet.  Vi kan tilby et bredt spekter av lamper og belsyningsløsninger  innen alle prisklasser. Du vil få en detaljert plan på hvordan vi tenker, og sluttresultatet vil belyse ditt hjem på en perfekt måte.

shutterstock_1123401947

SMARTHUS

I et smarthus er en betegnelse på et moderne hjem, hvor man kan styre lys, lyd og åpne / låse dører via en app på mobiltelefonen. Man kan installere smarthus både i nye og i eksisterende boliger. Vi kan sette opp et fullt smarthus i din bolig! Med et smarthus kan du spare store strømkostnader. Kontakt oss for mer informasjon om smarthus.

Bilde av mobiltelefon med kameraoveråkning - Elektriker - Nordre Jalrsberg Elektro

SIKKERHETSINSTALLASJON

Ønsker du å ha kontroll på hjemmet ditt til enhver tid? Vi kan montere både dørlåser, brannalarmer og overvåkningskameraer som du får lett tilgang til på din smarttelefon. Du får gode kameraer som filmer kontinuerlig, også i nattmodus. Da vil du lett se og ikke minst få varslinger om noe skjer i hjemmet ditt.

shutterstock_682215205

PARABOLMONTERING

Fortsatt bruker mange tusen nordmenn parabol. Vi er spesialisert på både montering og justering av paraboler. Ønsker du kanaler via parabolen, er vi også behjelpelig å finne en mottaker du kan bruke for de kanalene du ønsker. Vi tar jobber over hele Østlandet, så kontakt oss for en god pris.

Nordre Jarlsberg Elektro

Trenger du en elektrikers hjelp? Velg dyktige elektrikere du kan stole på! Gjør et trygt valg. Kontakt oss i dag!